نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرخارمرینو مقایسه خصوصیات سطحی و ساختاری الیاف پشم نسل اول و دوم گوسفندان دورگه آرخارمرینو- قزل با والدین آن‌ها [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 131-140]
  • آسپرژیلوس بررسی میزان آلودگی آفلاتوکسین در خوراک مصرفی و شیر تولیدی و شناسایی مولکولی سویه قارچی آن در برخی از گاوداری‌های استان آذربایجان شرقی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 43-55]
  • آفلاتوکسین B1 بررسی میزان آلودگی آفلاتوکسین در خوراک مصرفی و شیر تولیدی و شناسایی مولکولی سویه قارچی آن در برخی از گاوداری‌های استان آذربایجان شرقی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 43-55]
  • آفلاتوکسین M1 بررسی میزان آلودگی آفلاتوکسین در خوراک مصرفی و شیر تولیدی و شناسایی مولکولی سویه قارچی آن در برخی از گاوداری‌های استان آذربایجان شرقی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 43-55]
  • آکروزوم اثر سطوح مختلف لسیتین سویا بر کیفیت، پراکسیداسیون لیپیدها و یکپارچگی غشاء آکروزومی اسپرم بعد از فرآیند انجماد-یخ‌گشایی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]
  • آویشن اثرات افزودن پودرآویشن و حبه سیر بر قابلیت هضم و میزان گاز تولیدی علوفه‌های اسپرس و یونجه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 71-86]

ا

  • ارزش غذایی مقایسه کیفیت داخلی و خارجی، ترکیب شیمیایی و ترکیب اسید چرب تخم مرغ مروارید (Numida meleagris) و تخم‌‌مرغ [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 1-15]
  • اسپرس اثرات افزودن پودرآویشن و حبه سیر بر قابلیت هضم و میزان گاز تولیدی علوفه‌های اسپرس و یونجه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 71-86]
  • اسپرم اثر سطوح مختلف لسیتین سویا بر کیفیت، پراکسیداسیون لیپیدها و یکپارچگی غشاء آکروزومی اسپرم بعد از فرآیند انجماد-یخ‌گشایی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]
  • اسپرم تاثیر عصاره الکلی رزماری روی آسیب DNA اسپرم و برخی فراسنجه‌های منی خروس در شرایط مایع [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 55-67]
  • اسید آمینه والین واکنش جوجه‌های گوشتی سویه راس 308 به سطوح مختلف والین قابل هضم در دوره رشد [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 35-47]
  • اسید فرمیک بررسی اثر افزودن مخلوط سیاه دانه و پونه با اسید فرمیک پوشش‌دار بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، مورفولوژی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش در جوجه‌های تغذیه شده با جیره‌های آردی و پلت [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 87-104]
  • اسیدهای چرب امگا-3 تأثیر افزایش انرژی جیره با استفاده از منابع کربوهیدرات یا چربی برروی فعالیت تخمدانی و برخی فراسنجه های خونی در میش‌های قزل [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 31-42]
  • اسیدهای چرب امگا-6 تأثیر افزایش انرژی جیره با استفاده از منابع کربوهیدرات یا چربی برروی فعالیت تخمدانی و برخی فراسنجه های خونی در میش‌های قزل [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 31-42]
  • الیاف اثرات تغذیه و سن بر روی خصوصیات الیاف بز کرکی رائینی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 105-118]
  • الیاف پشم مقایسه خصوصیات سطحی و ساختاری الیاف پشم نسل اول و دوم گوسفندان دورگه آرخارمرینو- قزل با والدین آن‌ها [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 131-140]
  • ال- کارنیتین اثر مدت مکمل‌سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد، اندام‌های بدن، فراسنجه‌های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 77-87]
  • ال- متیونین The effect of in ovo feeding of L- methionine on carcass traits, small intestine morphology, and blood metabolites of day-old broiler chicks [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 175-188]
  • ایمنی بررسی اثر افزودن مخلوط سیاه دانه و پونه با اسید فرمیک پوشش‌دار بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، مورفولوژی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش در جوجه‌های تغذیه شده با جیره‌های آردی و پلت [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 87-104]
  • انجماد به روش شیشه‌سازی اثرات عدم تقارن در عملکرد جفت تخمدان‌های گاوی بر ویژگی‌های بافت شناسی دسته‌جات مختلف فولیکول‌های پری‌آنترال انجماد یافته به روش شیشه‌سازی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 1-16]
  • انجماد-یخ‌گشایی اثر سطوح مختلف لسیتین سویا بر کیفیت، پراکسیداسیون لیپیدها و یکپارچگی غشاء آکروزومی اسپرم بعد از فرآیند انجماد-یخ‌گشایی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]
  • اندازه بهینه بررسی ساختار تولید واحدهای پرورش مرغ گوشتی در شهرستان مسجدسلیمان [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]
  • انرژی متابولیسمی اثرات افزودن پودرآویشن و حبه سیر بر قابلیت هضم و میزان گاز تولیدی علوفه‌های اسپرس و یونجه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 71-86]

ب

  • بازار شیر اندازه گیری درجه تمرکز بازار شیر در استان آذربایجان شرقی [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 103-114]
  • بره مقایسه اقتصادی روش مرسوم پروار با تغذیه خزشی در بره های نر افشاری [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 137-151]
  • بره بلوچی مطالعه عملکرد بره‌های بلوچی تغذیه شده با بلوک‌های خوراک کامل حاوی علف نی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 43-59]
  • بز خلخالی اثر نانوسلنیوم، سلنومتیونین و سدیم سلنیت بر شیر تولیدی، مقادیر سلنیوم وIgG بز‌های خلخالی و بزغاله‌های آن‌ها [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 57-71]
  • بز کرکی رایینی اثرات تغذیه و سن بر روی خصوصیات الیاف بز کرکی رائینی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 105-118]
  • بیضه اثرات مصرف همزمان متیل فنیدات و نیکوتین بر ساختار و عملکرد بافت بیضه موش‌های صحرایی بالغ [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 91-102]
  • بلدرچین ژاپنی اثر اسپری سطوح مختلف باکتری کشته شده تسوکامورلا اینکوننسیس به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات مورفومتریک روده باریک و پاسخ ایمنی جوجه بلدرچین‌های ژاپنی واکسینه شده علیه بیماری نیوکاسل [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 73-89]
  • بهره‌وری کل عوامل تولید اندازه‌گیری و تجزیه رشد بهره‌وری کل عوامل تولید در صنعت گاوداری‌‌های شیری ایران [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 61-76]
  • بوقلمون ارتباط چندشکلی ژن NPY با صفات تولید مثلی در بوقلمون های ایران [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 61-70]

پ

  • پارامترهای ژنتیکی بررسی اثر شجره پدری گمشده بر پارامترهای ژنتیکی و صحت انتخاب دو صفت کمی همبسته بااستفاده ازشبیه سازی رایانه‌ای [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 1-13]
  • پاسخ ایمنی اثر اسپری سطوح مختلف باکتری کشته شده تسوکامورلا اینکوننسیس به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات مورفومتریک روده باریک و پاسخ ایمنی جوجه بلدرچین‌های ژاپنی واکسینه شده علیه بیماری نیوکاسل [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 73-89]
  • پروار مقایسه اقتصادی روش مرسوم پروار با تغذیه خزشی در بره های نر افشاری [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 137-151]
  • پروبیوتیک اثرات نانوذرات اکسید روی و پروبیوتیک (باسیلوس‌کوآگولانس) بر پاسخ ایمنی، برخی خصوصیات لاشه و وزن اندام‌های داخلی جوجه‌های گوشتی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 17-30]
  • پروتوزوآ مطالعه عملکرد بره‌های بلوچی تغذیه شده با بلوک‌های خوراک کامل حاوی علف نی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 43-59]
  • پس از اوج تولید The effect of pioglitazone on performance and plasma lipids of post-peak female broiler breeders [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
  • پس روی همخونی بررسی خویش آمیزی روی برخی از صفات تولیدی گاو نژاد سرابی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • پودر برگ زیتون تخمین فراسنجه‌های رشد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پودر برگ زیتون و آلفا-توکوفریل استات با استفاده از مدل گومپرتز [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 117-129]
  • پودر پوست انار بررسی اثر فرآورده‌های فرعی انار (روغن و پوست انار) بر تولید گاز متان در شرایط برون تنی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 89-105]
  • پیوگلیتازون The effect of pioglitazone on performance and plasma lipids of post-peak female broiler breeders [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
  • پیوند زنی اثر روش کلوآک برد و 24 ساعته بر تولید ژله رویال و تاثیر آن بر اقتصاد زنبورستان [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 115-126]
  • پونه و سیاه دانه بررسی اثر افزودن مخلوط سیاه دانه و پونه با اسید فرمیک پوشش‌دار بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، مورفولوژی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش در جوجه‌های تغذیه شده با جیره‌های آردی و پلت [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 87-104]

ت

  • تجزیه‌پذیری بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی و روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای نشاسته و پروتئین خام ارقام مختلف دانه جو پرتوتابی شده با اشعه گاما [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 153-173]
  • تخمیر برون‌تنی اثر افزودن سطوح مختلف جو بر فراسنجه‌های تولید گاز، جمعیت پروتوزوآ و کیفیت سیلاژ تفاله نعناع و سیلاژ تفاله ‌کاسنی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 31-42]
  • تخم‌مرغ مقایسه کیفیت داخلی و خارجی، ترکیب شیمیایی و ترکیب اسید چرب تخم مرغ مروارید (Numida meleagris) و تخم‌‌مرغ [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 1-15]
  • تراکم تأثیر افزودن سطوح مختلف ال- ترئونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی در شرایط پرورش متراکم [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]
  • ترکیبات شیر اثرات تعداد وعده‌های خوراک دهی بر رفتارهای تغذیه‌ای، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری براون سوئیس [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 117-129]
  • ترکیب اسیدهای چرب مقایسه کیفیت داخلی و خارجی، ترکیب شیمیایی و ترکیب اسید چرب تخم مرغ مروارید (Numida meleagris) و تخم‌‌مرغ [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 1-15]
  • ترئونین تأثیر افزودن سطوح مختلف ال- ترئونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی در شرایط پرورش متراکم [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]
  • تست گاز تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 35-54]
  • تسوکامورلا اینکونینسیس اثر اسپری سطوح مختلف باکتری کشته شده تسوکامورلا اینکوننسیس به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات مورفومتریک روده باریک و پاسخ ایمنی جوجه بلدرچین‌های ژاپنی واکسینه شده علیه بیماری نیوکاسل [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 73-89]
  • تغذیه اثرات تغذیه و سن بر روی خصوصیات الیاف بز کرکی رائینی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 105-118]
  • تغذیه درون‌تخم‌مرغی The effect of in ovo feeding of L- methionine on carcass traits, small intestine morphology, and blood metabolites of day-old broiler chicks [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 175-188]
  • تفاله‌ی انگور قرمز تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 35-54]
  • تکامل بررسی فیلوژنتیکی و تکاملی توالی ژن میوستاتین شتر ترکمن در مقایسه با عملکرد این ژن در گونه‌های دیگر [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 69-88]
  • تنوع زیستی بررسی ساختار ژنتیکی و تجزیه فیلوژنتیکی گوزن قرمز ایران بر اساس ناحیه D-Loop میتوکندری [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 17-33]
  • توالی‌یابی بررسی فیلوژنتیکی و تکاملی توالی ژن میوستاتین شتر ترکمن در مقایسه با عملکرد این ژن در گونه‌های دیگر [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 69-88]
  • تولید شیر بررسی خویش آمیزی روی برخی از صفات تولیدی گاو نژاد سرابی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • تولید شیر اثر نانوسلنیوم، سلنومتیونین و سدیم سلنیت بر شیر تولیدی، مقادیر سلنیوم وIgG بز‌های خلخالی و بزغاله‌های آن‌ها [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 57-71]
  • تولید گاز اثر روش‌های عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی دانه ذرت بر تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیری در شرایط برون‌تنی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 103-115]
  • تولید گاز متان بررسی اثر فرآورده‌های فرعی انار (روغن و پوست انار) بر تولید گاز متان در شرایط برون تنی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 89-105]

ج

  • جزایر CPG کنکاش ساختار، جزایر CPG، متیله شدن DNA و پروتئین‌ حاصل از ژن‌های کاندیدای موثر بر ورم پستان در گاو شیری [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 107-123]
  • جسم زرد اثرات عدم تقارن در عملکرد جفت تخمدان‌های گاوی بر ویژگی‌های بافت شناسی دسته‌جات مختلف فولیکول‌های پری‌آنترال انجماد یافته به روش شیشه‌سازی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 1-16]
  • جمعیت دامی بررسی فراوانی آلودگی به4 سرووار شایع لپتوسپیرا در دامداری‌های سنتی شهرستان طارم [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 125-136]
  • جو اثر افزودن سطوح مختلف جو بر فراسنجه‌های تولید گاز، جمعیت پروتوزوآ و کیفیت سیلاژ تفاله نعناع و سیلاژ تفاله ‌کاسنی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 31-42]
  • جوجه خروس گوشتی واکنش جوجه‌های گوشتی سویه راس 308 به سطوح مختلف والین قابل هضم در دوره رشد [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 35-47]
  • جوجه گوشتی اثر مدت مکمل‌سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد، اندام‌های بدن، فراسنجه‌های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 77-87]
  • جوجه گوشتی The effect of in ovo feeding of L- methionine on carcass traits, small intestine morphology, and blood metabolites of day-old broiler chicks [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 175-188]
  • جوجه گوشتی بررسی اثر افزودن مخلوط سیاه دانه و پونه با اسید فرمیک پوشش‌دار بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، مورفولوژی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش در جوجه‌های تغذیه شده با جیره‌های آردی و پلت [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 87-104]
  • جوجه گوشتی تأثیر افزودن سطوح مختلف ال- ترئونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی در شرایط پرورش متراکم [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]
  • جوجه‌های گوشتی اثرات نانوذرات اکسید روی و پروبیوتیک (باسیلوس‌کوآگولانس) بر پاسخ ایمنی، برخی خصوصیات لاشه و وزن اندام‌های داخلی جوجه‌های گوشتی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 17-30]
  • جوجه‌های گوشتی Impact of litter and litter amendments on blood variables and immunity of broiler chickens [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 119-132]
  • جوجه‏های گوشتی Effects of different level of arginine on antioxidant status, serum carotenoid levels and carcass traits in broilers challenged with Eimeria spp [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 127-139]

چ

  • چندشکلی ارتباط چندشکلی ژن NPY با صفات تولید مثلی در بوقلمون های ایران [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 61-70]

خ

  • خروس تاثیر عصاره الکلی رزماری روی آسیب DNA اسپرم و برخی فراسنجه‌های منی خروس در شرایط مایع [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 55-67]
  • خزشی مقایسه اقتصادی روش مرسوم پروار با تغذیه خزشی در بره های نر افشاری [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 137-151]
  • خصوصیات لاشه اثر مدت مکمل‌سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد، اندام‌های بدن، فراسنجه‌های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 77-87]
  • خواص ساختاری مقایسه خصوصیات سطحی و ساختاری الیاف پشم نسل اول و دوم گوسفندان دورگه آرخارمرینو- قزل با والدین آن‌ها [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 131-140]
  • خواص سطحی مقایسه خصوصیات سطحی و ساختاری الیاف پشم نسل اول و دوم گوسفندان دورگه آرخارمرینو- قزل با والدین آن‌ها [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 131-140]
  • خوراک دام بررسی میزان آلودگی آفلاتوکسین در خوراک مصرفی و شیر تولیدی و شناسایی مولکولی سویه قارچی آن در برخی از گاوداری‌های استان آذربایجان شرقی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 43-55]
  • خوراک کامل بلوک مطالعه عملکرد بره‌های بلوچی تغذیه شده با بلوک‌های خوراک کامل حاوی علف نی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 43-59]

د

  • دامداریهای شیری اندازه گیری درجه تمرکز بازار شیر در استان آذربایجان شرقی [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 103-114]
  • دانه جو بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی و روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای نشاسته و پروتئین خام ارقام مختلف دانه جو پرتوتابی شده با اشعه گاما [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 153-173]
  • دانه ذرت اثر روش‌های عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی دانه ذرت بر تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیری در شرایط برون‌تنی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 103-115]
  • درجه تمرکز اندازه گیری درجه تمرکز بازار شیر در استان آذربایجان شرقی [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 103-114]
  • دورگه مقایسه خصوصیات سطحی و ساختاری الیاف پشم نسل اول و دوم گوسفندان دورگه آرخارمرینو- قزل با والدین آن‌ها [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 131-140]

ر

  • رفتار تغذیه اثرات تعداد وعده‌های خوراک دهی بر رفتارهای تغذیه‌ای، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری براون سوئیس [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 117-129]
  • روده کوچک The effect of in ovo feeding of L- methionine on carcass traits, small intestine morphology, and blood metabolites of day-old broiler chicks [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 175-188]
  • روغن انار بررسی اثر فرآورده‌های فرعی انار (روغن و پوست انار) بر تولید گاز متان در شرایط برون تنی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 89-105]

ز

  • زنبورعسل اثر روش کلوآک برد و 24 ساعته بر تولید ژله رویال و تاثیر آن بر اقتصاد زنبورستان [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 115-126]

ژ

  • ژله رویال اثر روش کلوآک برد و 24 ساعته بر تولید ژله رویال و تاثیر آن بر اقتصاد زنبورستان [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 115-126]
  • ژنوم شتر ترکمن بررسی فیلوژنتیکی و تکاملی توالی ژن میوستاتین شتر ترکمن در مقایسه با عملکرد این ژن در گونه‌های دیگر [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 69-88]

س

  • ساختار تولید بررسی ساختار تولید واحدهای پرورش مرغ گوشتی در شهرستان مسجدسلیمان [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]
  • سدیم سلنیت اثر نانوسلنیوم، سلنومتیونین و سدیم سلنیت بر شیر تولیدی، مقادیر سلنیوم وIgG بز‌های خلخالی و بزغاله‌های آن‌ها [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 57-71]
  • سیر اثر مدت مکمل‌سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد، اندام‌های بدن، فراسنجه‌های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 77-87]
  • سیر اثرات افزودن پودرآویشن و حبه سیر بر قابلیت هضم و میزان گاز تولیدی علوفه‌های اسپرس و یونجه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 71-86]
  • سیستم ایمنی اثرات نانوذرات اکسید روی و پروبیوتیک (باسیلوس‌کوآگولانس) بر پاسخ ایمنی، برخی خصوصیات لاشه و وزن اندام‌های داخلی جوجه‌های گوشتی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 17-30]
  • سیستم ایمنی Impact of litter and litter amendments on blood variables and immunity of broiler chickens [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 119-132]
  • سیستم معادلات به ظاهر نامرتبط بررسی ساختار تولید واحدهای پرورش مرغ گوشتی در شهرستان مسجدسلیمان [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]
  • سیلاژ تفاله کاسنی اثر افزودن سطوح مختلف جو بر فراسنجه‌های تولید گاز، جمعیت پروتوزوآ و کیفیت سیلاژ تفاله نعناع و سیلاژ تفاله ‌کاسنی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 31-42]
  • سیلاژ تفاله نعناع اثر افزودن سطوح مختلف جو بر فراسنجه‌های تولید گاز، جمعیت پروتوزوآ و کیفیت سیلاژ تفاله نعناع و سیلاژ تفاله ‌کاسنی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 31-42]
  • سلامتی روده بررسی اثر افزودن مخلوط سیاه دانه و پونه با اسید فرمیک پوشش‌دار بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، مورفولوژی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش در جوجه‌های تغذیه شده با جیره‌های آردی و پلت [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 87-104]
  • سلنومتیونین اثر نانوسلنیوم، سلنومتیونین و سدیم سلنیت بر شیر تولیدی، مقادیر سلنیوم وIgG بز‌های خلخالی و بزغاله‌های آن‌ها [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 57-71]
  • سن اثرات تغذیه و سن بر روی خصوصیات الیاف بز کرکی رائینی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 105-118]
  • سونوگرافی تأثیر افزایش انرژی جیره با استفاده از منابع کربوهیدرات یا چربی برروی فعالیت تخمدانی و برخی فراسنجه های خونی در میش‌های قزل [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 31-42]
  • سویه راس 308 واکنش جوجه‌های گوشتی سویه راس 308 به سطوح مختلف والین قابل هضم در دوره رشد [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 35-47]

ش

  • شاخصهای تمرکز اندازه گیری درجه تمرکز بازار شیر در استان آذربایجان شرقی [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 103-114]
  • شاخص هیکس‌مورستین اندازه‌گیری و تجزیه رشد بهره‌وری کل عوامل تولید در صنعت گاوداری‌‌های شیری ایران [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 61-76]
  • شبیه سازی رایانه‌ای بررسی اثر شجره پدری گمشده بر پارامترهای ژنتیکی و صحت انتخاب دو صفت کمی همبسته بااستفاده ازشبیه سازی رایانه‌ای [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 1-13]
  • شجره پدری گمشده بررسی اثر شجره پدری گمشده بر پارامترهای ژنتیکی و صحت انتخاب دو صفت کمی همبسته بااستفاده ازشبیه سازی رایانه‌ای [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 1-13]
  • شیر بررسی میزان آلودگی آفلاتوکسین در خوراک مصرفی و شیر تولیدی و شناسایی مولکولی سویه قارچی آن در برخی از گاوداری‌های استان آذربایجان شرقی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 43-55]
  • شهرستان طارم بررسی فراوانی آلودگی به4 سرووار شایع لپتوسپیرا در دامداری‌های سنتی شهرستان طارم [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 125-136]

ص

  • صفات لاشه تأثیر افزودن سطوح مختلف ال- ترئونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی در شرایط پرورش متراکم [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]

ط

  • طول دوره ی تخمگذاری ارتباط چندشکلی ژن NPY با صفات تولید مثلی در بوقلمون های ایران [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 61-70]

ظ

  • ظرفیت آنتی اکسیدانی Effects of different level of arginine on antioxidant status, serum carotenoid levels and carcass traits in broilers challenged with Eimeria spp [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 127-139]

ع

  • عصاره رزماری تاثیر عصاره الکلی رزماری روی آسیب DNA اسپرم و برخی فراسنجه‌های منی خروس در شرایط مایع [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 55-67]
  • علف نی مطالعه عملکرد بره‌های بلوچی تغذیه شده با بلوک‌های خوراک کامل حاوی علف نی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 43-59]
  • عمل‌آوری بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی و روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای نشاسته و پروتئین خام ارقام مختلف دانه جو پرتوتابی شده با اشعه گاما [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 153-173]
  • عمل‌آوری اثر روش‌های عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی دانه ذرت بر تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیری در شرایط برون‌تنی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 103-115]
  • عملکرد اثر مدت مکمل‌سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد، اندام‌های بدن، فراسنجه‌های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 77-87]
  • عملکرد تأثیر افزودن سطوح مختلف ال- ترئونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی در شرایط پرورش متراکم [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]

غ

  • غلظت ایمنوگلوبولین G اثر نانوسلنیوم، سلنومتیونین و سدیم سلنیت بر شیر تولیدی، مقادیر سلنیوم وIgG بز‌های خلخالی و بزغاله‌های آن‌ها [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 57-71]

ف

  • فاکتور تمایز 8 بررسی فیلوژنتیکی و تکاملی توالی ژن میوستاتین شتر ترکمن در مقایسه با عملکرد این ژن در گونه‌های دیگر [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 69-88]
  • فیتوسید بررسی اثر افزودن مخلوط سیاه دانه و پونه با اسید فرمیک پوشش‌دار بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، مورفولوژی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش در جوجه‌های تغذیه شده با جیره‌های آردی و پلت [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 87-104]
  • فراسنجه‌های خونی The effect of in ovo feeding of L- methionine on carcass traits, small intestine morphology, and blood metabolites of day-old broiler chicks [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 175-188]
  • فعالیت تخمدانی تأثیر افزایش انرژی جیره با استفاده از منابع کربوهیدرات یا چربی برروی فعالیت تخمدانی و برخی فراسنجه های خونی در میش‌های قزل [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 31-42]
  • فعالیت جویدن مطالعه عملکرد بره‌های بلوچی تغذیه شده با بلوک‌های خوراک کامل حاوی علف نی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 43-59]
  • فیلوژنی بررسی ساختار ژنتیکی و تجزیه فیلوژنتیکی گوزن قرمز ایران بر اساس ناحیه D-Loop میتوکندری [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 17-33]
  • فولیکول انتقالی اثرات عدم تقارن در عملکرد جفت تخمدان‌های گاوی بر ویژگی‌های بافت شناسی دسته‌جات مختلف فولیکول‌های پری‌آنترال انجماد یافته به روش شیشه‌سازی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 1-16]
  • فولیکول اولیه اثرات عدم تقارن در عملکرد جفت تخمدان‌های گاوی بر ویژگی‌های بافت شناسی دسته‌جات مختلف فولیکول‌های پری‌آنترال انجماد یافته به روش شیشه‌سازی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 1-16]

ق

  • قابلیت هضم برون‌تنی اثر روش‌های عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی دانه ذرت بر تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیری در شرایط برون‌تنی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 103-115]
  • قابلیت هضم و یونجه اثرات افزودن پودرآویشن و حبه سیر بر قابلیت هضم و میزان گاز تولیدی علوفه‌های اسپرس و یونجه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 71-86]
  • قزل مقایسه خصوصیات سطحی و ساختاری الیاف پشم نسل اول و دوم گوسفندان دورگه آرخارمرینو- قزل با والدین آن‌ها [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 131-140]
  • قطعه‌قطعه شدن DNA تاثیر عصاره الکلی رزماری روی آسیب DNA اسپرم و برخی فراسنجه‌های منی خروس در شرایط مایع [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 55-67]
  • قوچ اثر سطوح مختلف لسیتین سویا بر کیفیت، پراکسیداسیون لیپیدها و یکپارچگی غشاء آکروزومی اسپرم بعد از فرآیند انجماد-یخ‌گشایی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]

ک

  • کارایی بهره‌وری اندازه‌گیری و تجزیه رشد بهره‌وری کل عوامل تولید در صنعت گاوداری‌‌های شیری ایران [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 61-76]
  • کارایی مقیاس پسماند اندازه‌گیری و تجزیه رشد بهره‌وری کل عوامل تولید در صنعت گاوداری‌‌های شیری ایران [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 61-76]
  • کارخانجات لبنی اندازه گیری درجه تمرکز بازار شیر در استان آذربایجان شرقی [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 103-114]
  • کاروتنوئید Effects of different level of arginine on antioxidant status, serum carotenoid levels and carcass traits in broilers challenged with Eimeria spp [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 127-139]
  • کیسه‌های نایلونی تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 35-54]
  • کشت برون‌تنی اثرات عدم تقارن در عملکرد جفت تخمدان‌های گاوی بر ویژگی‌های بافت شناسی دسته‌جات مختلف فولیکول‌های پری‌آنترال انجماد یافته به روش شیشه‌سازی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 1-16]
  • کیفیت بستر Impact of litter and litter amendments on blood variables and immunity of broiler chickens [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 119-132]
  • کیفیت تخم مقایسه کیفیت داخلی و خارجی، ترکیب شیمیایی و ترکیب اسید چرب تخم مرغ مروارید (Numida meleagris) و تخم‌‌مرغ [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 1-15]
  • کلوآک برد اثر روش کلوآک برد و 24 ساعته بر تولید ژله رویال و تاثیر آن بر اقتصاد زنبورستان [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 115-126]
  • کوکسیدیوز Effects of different level of arginine on antioxidant status, serum carotenoid levels and carcass traits in broilers challenged with Eimeria spp [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 127-139]

گ

  • گازهای شکمبه‌ای بررسی اثر فرآورده‌های فرعی انار (روغن و پوست انار) بر تولید گاز متان در شرایط برون تنی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 89-105]
  • گاما بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی و روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای نشاسته و پروتئین خام ارقام مختلف دانه جو پرتوتابی شده با اشعه گاما [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 153-173]
  • گاوداری شیری اندازه‌گیری و تجزیه رشد بهره‌وری کل عوامل تولید در صنعت گاوداری‌‌های شیری ایران [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 61-76]
  • گاو سرابی بررسی خویش آمیزی روی برخی از صفات تولیدی گاو نژاد سرابی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • گاو شیری کنکاش ساختار، جزایر CPG، متیله شدن DNA و پروتئین‌ حاصل از ژن‌های کاندیدای موثر بر ورم پستان در گاو شیری [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 107-123]
  • گاو شیری اثرات تعداد وعده‌های خوراک دهی بر رفتارهای تغذیه‌ای، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری براون سوئیس [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 117-129]

ل

  • لپتوسپیرا بررسی فراوانی آلودگی به4 سرووار شایع لپتوسپیرا در دامداری‌های سنتی شهرستان طارم [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 125-136]
  • لیپیدهای پلاسما The effect of pioglitazone on performance and plasma lipids of post-peak female broiler breeders [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
  • لیزین مقایسه اقتصادی روش مرسوم پروار با تغذیه خزشی در بره های نر افشاری [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 137-151]
  • لسیتین‌سویا اثر سطوح مختلف لسیتین سویا بر کیفیت، پراکسیداسیون لیپیدها و یکپارچگی غشاء آکروزومی اسپرم بعد از فرآیند انجماد-یخ‌گشایی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]

م

  • ماده بستر Impact of litter and litter amendments on blood variables and immunity of broiler chickens [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 119-132]
  • مارال بررسی ساختار ژنتیکی و تجزیه فیلوژنتیکی گوزن قرمز ایران بر اساس ناحیه D-Loop میتوکندری [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 17-33]
  • مایکروویو اثر روش‌های عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی دانه ذرت بر تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیری در شرایط برون‌تنی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 103-115]
  • مایکروویو تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 35-54]
  • مالون دی‏آلدهید Effects of different level of arginine on antioxidant status, serum carotenoid levels and carcass traits in broilers challenged with Eimeria spp [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 127-139]
  • متیلاسیون پروتئین کنکاش ساختار، جزایر CPG، متیله شدن DNA و پروتئین‌ حاصل از ژن‌های کاندیدای موثر بر ورم پستان در گاو شیری [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 107-123]
  • متیل‌فنیدات اثرات مصرف همزمان متیل فنیدات و نیکوتین بر ساختار و عملکرد بافت بیضه موش‌های صحرایی بالغ [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 91-102]
  • متیونین مقایسه اقتصادی روش مرسوم پروار با تغذیه خزشی در بره های نر افشاری [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 137-151]
  • محیط کشت اثر مغز میوه بلوط بر فعالیت باکتری‌ها، قارچ‌ها و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بز نجدی و گوسفند عربی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 15-33]
  • مخمر ساکارومایسس سرویزیه اثر روش‌های عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی دانه ذرت بر تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیری در شرایط برون‌تنی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 103-115]
  • مدل خط شکسته غیرخطی واکنش جوجه‌های گوشتی سویه راس 308 به سطوح مختلف والین قابل هضم در دوره رشد [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 35-47]
  • مدل گومپرتز تخمین فراسنجه‌های رشد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پودر برگ زیتون و آلفا-توکوفریل استات با استفاده از مدل گومپرتز [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 117-129]
  • مرغ مادر گوشتی The effect of pioglitazone on performance and plasma lipids of post-peak female broiler breeders [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
  • مرغ مروارید مقایسه کیفیت داخلی و خارجی، ترکیب شیمیایی و ترکیب اسید چرب تخم مرغ مروارید (Numida meleagris) و تخم‌‌مرغ [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 1-15]
  • مسجدسلیمان بررسی ساختار تولید واحدهای پرورش مرغ گوشتی در شهرستان مسجدسلیمان [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]
  • مغز میوه بلوط اثر مغز میوه بلوط بر فعالیت باکتری‌ها، قارچ‌ها و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بز نجدی و گوسفند عربی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 15-33]
  • میکروارگانیسم‌ها اثر مغز میوه بلوط بر فعالیت باکتری‌ها، قارچ‌ها و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بز نجدی و گوسفند عربی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 15-33]
  • میکروبیوتا Impact of litter and litter amendments on blood variables and immunity of broiler chickens [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 119-132]
  • مکمل‌سازی/ تیمار شیمیایی Impact of litter and litter amendments on blood variables and immunity of broiler chickens [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 119-132]
  • منحنی رشد تخمین فراسنجه‌های رشد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پودر برگ زیتون و آلفا-توکوفریل استات با استفاده از مدل گومپرتز [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 117-129]
  • مورفولوژی تأثیر افزودن سطوح مختلف ال- ترئونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی در شرایط پرورش متراکم [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]
  • مورفولوژی روده اثر اسپری سطوح مختلف باکتری کشته شده تسوکامورلا اینکوننسیس به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات مورفومتریک روده باریک و پاسخ ایمنی جوجه بلدرچین‌های ژاپنی واکسینه شده علیه بیماری نیوکاسل [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 73-89]
  • موش صحرایی اثرات مصرف همزمان متیل فنیدات و نیکوتین بر ساختار و عملکرد بافت بیضه موش‌های صحرایی بالغ [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 91-102]

ن

  • ناپدیدشدن اثر مغز میوه بلوط بر فعالیت باکتری‌ها، قارچ‌ها و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بز نجدی و گوسفند عربی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 15-33]
  • نانو ذرات ‌اکسید روی اثرات نانوذرات اکسید روی و پروبیوتیک (باسیلوس‌کوآگولانس) بر پاسخ ایمنی، برخی خصوصیات لاشه و وزن اندام‌های داخلی جوجه‌های گوشتی [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 17-30]
  • نانو ذرات سلنیوم اثر نانوسلنیوم، سلنومتیونین و سدیم سلنیت بر شیر تولیدی، مقادیر سلنیوم وIgG بز‌های خلخالی و بزغاله‌های آن‌ها [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 57-71]
  • نرخ رشد تخمین فراسنجه‌های رشد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پودر برگ زیتون و آلفا-توکوفریل استات با استفاده از مدل گومپرتز [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 117-129]
  • نشاسته بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی و روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای نشاسته و پروتئین خام ارقام مختلف دانه جو پرتوتابی شده با اشعه گاما [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 153-173]
  • نیکوتین اثرات مصرف همزمان متیل فنیدات و نیکوتین بر ساختار و عملکرد بافت بیضه موش‌های صحرایی بالغ [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 91-102]
  • نوروپپتید y ارتباط چندشکلی ژن NPY با صفات تولید مثلی در بوقلمون های ایران [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 61-70]
  • نیوکاسل اثر اسپری سطوح مختلف باکتری کشته شده تسوکامورلا اینکوننسیس به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات مورفومتریک روده باریک و پاسخ ایمنی جوجه بلدرچین‌های ژاپنی واکسینه شده علیه بیماری نیوکاسل [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 73-89]

و

  • واحدهای مرغداری بررسی ساختار تولید واحدهای پرورش مرغ گوشتی در شهرستان مسجدسلیمان [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]
  • واکنش زنجیره‌ای پلیمراز بررسی میزان آلودگی آفلاتوکسین در خوراک مصرفی و شیر تولیدی و شناسایی مولکولی سویه قارچی آن در برخی از گاوداری‌های استان آذربایجان شرقی [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 43-55]
  • ورم‌پستان کنکاش ساختار، جزایر CPG، متیله شدن DNA و پروتئین‌ حاصل از ژن‌های کاندیدای موثر بر ورم پستان در گاو شیری [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 107-123]
  • وزن تخم ارتباط چندشکلی ژن NPY با صفات تولید مثلی در بوقلمون های ایران [دوره 29، شماره 3، 1398، صفحه 61-70]
  • وزن تولد بررسی خویش آمیزی روی برخی از صفات تولیدی گاو نژاد سرابی [دوره 29، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • وعده‌های خوراک‌ دهی اثرات تعداد وعده‌های خوراک دهی بر رفتارهای تغذیه‌ای، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری براون سوئیس [دوره 29، شماره 2، 1398، صفحه 117-129]

ه

  • هلشتاین تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 35-54]
  • هم‌ترازی بررسی فیلوژنتیکی و تکاملی توالی ژن میوستاتین شتر ترکمن در مقایسه با عملکرد این ژن در گونه‌های دیگر [دوره 29، شماره 4، 1398، صفحه 69-88]